Робота в Польщі по безвізу

Робота в Польщі по безвізу

0  грн

Термін виготовлення:
3 – 7 робочих днів

Що входить у вартість:
Підбір вакансії та роботодавця
Запрошення на термін до 90 днів
Гарантія працевлаштування
Детальні консультації на території України та Польщі

Замовити

Переваги роботи по безвізу:

  • можливість легально працювати в Польщі;
  • швидкий виїзд на місце роботи;
  • відсутність затрат на оформлення робочої візи.

Ви можете ЛЕГАЛЬНО працювати по безвізу, якщо:

  • Вам виповнилось 18 років;
  • останні 90 днів ви перебуваєте в Україні;
  • ще не відпрацювали 180 днів за останні 360 днів;

Що потрібно для виїзду?

  • біометричний паспорт;
  • страховий поліс;
  • мінімум 500 злотих для перетину кордону.

Можливість перебування в Польщі: максимально 90 днів, після чого потрібно чекати коридор в 90 днів.

Як відбувається співпраця з нами

Крок 1

Залишаєте заявку або телефонуєте нам

Крок 2

Наш менеджер зв’язується з вами та надає детальну консультацію

Крок 3

Ви надаєте документи для попередньої перевірки

Крок 4

Перевіряємо та підтверджуємо можливість працевлаштування

Крок 5

Ви надаєте підтвердження готовності до виїзду

Крок 6

Виготовляємо для вас запрошення

Крок 7

Надаємо Вам адресу будинку та номер людини відповідальної за поселення

Крок 8

Виїзд та вихід на роботу в Польщі

Запишіться на безкоштовну консультацію зараз

Додаткова інформація

Українців, які бажають відправитися на заробітки в Польщу, цікавить питання: чи можна офіційно працевлаштуватися, не маючи робочої візи? Давайте розберемося, в яких випадках це можливо.

Легальне працевлаштування без робочої візи

Польща – єдина країна Євросоюзу, правила якої дозволяють приїжджим українцям, які перетинають кордон без спеціальної візи (з біометричним паспортом), влаштовуватися на роботу.

Є два способи почати працювати по безвізу:

  1. Дистанційно знайти польського роботодавця, який погодиться працевлаштувати іноземця, та попросити його оформити і вислати запрошення на роботу (із зазначенням термінів, розміру зарплати, умовами праці).
  2. Приїхати в Польщу як турист, знайти там роботодавця та оформити дозвіл на тривале перебування в країні (180 або 360 днів). Якщо фірма-роботодавець зробить усі необхідні документи, іноземець отримає право легально працювати.

Працевлаштування через фірму-посередника

Для отримання роботи по безвізу необхідно:

  • мати біометричний паспорт (для в’їзду в країну);
  • підібрати вакансію;
  • укласти трудовий договір з роботодавцем.

Якщо вам потрібна допомога в пошуку роботи у Польщі та оформленні документів, звертайтеся до нас. Наші консультанти дадуть відповіді на усі питання, допоможуть підібрати вакансію та отримати дозвіл.

Замовити легко, введіть дані нижче

Замовити легко, введіть дані нижче