Оформлення робочої візи в Польщу

Національна робоча віза в Польщу

2500  грн

Термін виготовлення:
до 10 робочих днів

Що входить у вартість:
Підбір вакансії та роботодавця
Запрошення на термін до 180 днів
Анкета і страховка для візового центру
Детальні консультації на території України та Польщі

Замовити

Переваги роботи по робочій візі :

  • Ви можете легально працювати в Польщі 180 днів підряд (при умові відсутності візового коридору);
  • можете виїхати на 90 днів одразу після роботи по безвізу (без очікування коридору);
  • отримуєте можливість виїзду на вакансії з вищою оплатою;
  • в черзі на вакансію Ви завжди перед людьми, які їдуть по безвізу;
  • в поїздку ви можете брати з собою будь-яку кількість їжі, одягу та потрібних вам побутових предметів (в рамках, передбачених законодавством);
  • не потрібно брати з собою 500 злотих для перетину кордону (але рекомендуємо взяти з собою хоча б 200 злотих на проживання в перші два тижні до виплати авансу).

Ознаками офіційного запрошення є:

  • відповідність встановленій законом формі;
  • вірна назва, адреса, NIP та REGON, номера фірми;
  • справжній телефон для контакту з роботодавцем;
  • ваші контактні дані в запрошенні повинні бути заповнені вірно.

Можливість перебування в Польщі: 180 днів на протязі половини року (180/180) або 180 днів на протязі року (180/360).

Як відбувається співпраця з нами

Крок 1

Залишаєте заявку або телефонуєте нам

Крок 2

Наш менеджер зв’язується з вами та надає детальну консультацію

Крок 3

Ви надаєте документи для попередньої перевірки

Крок 4

Перевіряємо та підтверджуємо можливість працевлаштування

Крок 5

Ви надаєте підтвердження оплати послуги

Крок 6

Виготовляємо для вас повний пакет документів та відправляємо Новою поштою

Запишіться на безкоштовну консультацію зараз

Додаткова інформація

Робоча віза в Польщу

Для офіційного працевлаштування в Польській Республіці українцю необхідно зробити робочу візу. Вона оформляється в польському консульстві за місцем проживання (роботи) іноземця.

Трудова віза в Польщу: види

Є кілька різновидів документа, що дозволяє легально працювати в країні – національні візи категорії D: D 05, D 05а, D 06. Вони видаються на підставі запрошення від роботодавця або воєводського дозволу. Вид залежить від специфіки роботи.

  • D 05 (піврічна) має два формати – 180/180 або 180/360 днів. В обох випадках працювати можна не більше 180 днів. Перший варіант дозволяє півроку безперервної праці, другий – півроку з довільними перервами. Оформляється на підставі виклику роботодавця.
  • D 05а (на сезон) призначена для сезонних робіт, видається на 9 місяців.
  • D 06 (річна) видається на рік. Найвигідніший варіант, але отримати його непросто. Відкрити її можна на підставі запрошення Воєводи.

Після закінчення терміну дії потрібне продовження або повторне оформлення.

Папери, необхідні для отримання

Стандартний пакет документів включає:

  1. Український та закордонний паспорт (оригінали + ксерокопії).
  2. Дві кольорові фотографії розміром 3,5×4,5 см.
  3. Запрошення роботодавця.
  4. Заповнена візова анкета.
  5. Медична страховка на весь час перебування в Польщі.
  6. Підтвердження реєстрації у візовому центрі (квитанція оплати збору).

Вартість оформлення залежить від таких факторів: отримання виклику безпосередньо від роботодавця або користування послугами посередників, подача паперів у консульство або через візовий центр. Згідно з правилами центру, громадянин зобов’язаний сплатити візовий збір. Ціна – €18,5. Якщо документ потрібен терміново – ціна складе €30.

Як замовити оформлення через посередника?

Якщо ви хочете заощадити час та сили на пошук роботи в Польщі, отримання дозволу, відкриття довгострокової або короткострокової візи, звертайтеся до нас. Зв’яжіться з нашими консультантами та отримайте відповіді на усі питання.

Замовити легко, введіть дані нижче

Замовити легко, введіть дані нижче