Яку суму можуть заробити українці в Польщі

Зміст

Робота в Польщі – прекрасна можливість для українців не лише заробити більше, але і пожити в Європі, підняти свій рівень життя, отримати нові навички, досвід і побудувати кар’єру. Не так давно Польське радіо дало посилання на інформацію з Національного банку країни про те, яку суму можуть заробити іноземні громадяни в цій країні.

Рівень зарплат в Польщі

Мінімальний заробіток для українців в місяць складе близько 620 євро. Все, звичайно ж, залежить об сфери, в якій ви працюєте: наприклад, на аграрних і посівних роботах, можна заробити трохи менше цієї суми – все залежить від виконаній роботі. На будівництві – більше 800 євро, а в торгівлі ця цифра і зовсім переходить за 900.

У якій сфері краще працювати?

Все залежить виключно від того, що ви шукаєте, що умієте і як старанно готові працювати. На сайті компанії EWW Ukraine є сотні вакансій від прямих працедавців, які готові вам надати можливість легально запрацювати в Польщі. В основному, українці вибирають сезонну роботу або йдуть різноробочими, але польські організації готові співпрацювати довгостроково, а також шукають фахівців вузьких напрямів.

Подзвоніть по номеру телефону, який вказаний на нашому сайті і наші досвідчені консультанти допоможуть вам і дадуть відповідь на усі ваші питання. Наша команда готова не лише знайти для вас відповідну вакансію, але і допомогти оформити трудову візу і запрошення на роботу в Польщу.